Strona główna » Przepisy » Grzanki z figą, kozim serem i miodem

Grzanki z figą, kozim serem i miodem


grzanki z figami i kozim serem

Składniki:

  • świeża figa
  • twaróg kozi
  • miód
  • pieczywo
  • oliwa

Piekarnik rozgrzewamy do 180 stopni. Pieczywo smarujemy oliwą i wstawiamy do piekarnika na kilka minut (aż się zrumienią, 3-4 minuty).

Gotowe grzanki, smarujemy kozim twarogiem, nakładamy pokrojone figi i polewamy z wierzchu miodem.

Smacznego!

 

 

2 komentarze do “Grzanki z figą, kozim serem i miodem

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s