Strona główna » Przepisy » Jajka faszerowane wędzonym łososiem i rukolą

Jajka faszerowane wędzonym łososiem i rukolą


jajka faszerowane łososiem

Moja Świąteczna propozycja. Jajka faszerowane. Z wędzonym łososiem, tartym chrzanem i rukolą. Nie może ich u Was zabraknąć:)

Wszystkiego dobrego Kochani!

Składniki:

  • 5 jajek ugotowanych na twardo
  • 100 g wędzonego łososia
  • 4 łyżki naturalnego serka
  • łyżeczka tartego chrzanu
  • duża garść rukoli
  • sól
  • pieprz
  • rzeżucha  jajka z łososiem

Ugotowane jajka obieramy i kroimy na pół. Wyjmujemy żółtka. Dodajemy do nich rozdrobnionego łososia, serek, chrzan, posiekaną rukolę.

Delikatnie mieszamy całość. Doprawiamy do smaku. Faszerujemy białka. Posypujemy rzeżuchą.

Smacznego!

 

 

jajka faszerowane z łososiem

Reklamy

7 thoughts on “Jajka faszerowane wędzonym łososiem i rukolą

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s