Strona główna » Dietetyczne » Sałatka z pieczonym pstrągiem i jabłkiem

Sałatka z pieczonym pstrągiem i jabłkiem


sałatka z pieczonym pstrągiem i jabłkiem

Ostatnio dużo się dzieje. Nie miałam zupełnie wolnej chwili. Poleczka jest bardzo, bardzo, bardzo żywym dzieckiem. Wszędzie wejdzie, wszystko ją ciekawi:) Najbardziej nasz kot Klemens, dlatego też ostatnio ciągłe maratony:)

Odliczamy już dni do pierwszych urodzin Poli. 14 kwietnia wielkie świętowanie!

Nadrabiam kuchenne zaległości i dziele się z Wami pyszną, zdrową, dietetyczną sałatką! Idealną na lekką kolację.

Składniki:

  • sałata roszponka
  • pieczony lub wędzony pstrąg
  • pomidory koktajlowe
  • winne jabłko
  • 2 łyżki oliwy
  • 2 łyżki musztadry
  • 2 łyżki miodu
  • pieprz

Warzywa myjemy. Sałatę układamy na talerzu. Oczyszczamy rybę. Łączymy ze sobą składniki dressingu. Jabłko obieramy i kroimy w kostkę lub plastry.

Na sałacie układamy rybę, pomidory, jabłko i polewamy przygotowanym sosem.

Smacznego!

 

 

Reklamy

7 thoughts on “Sałatka z pieczonym pstrągiem i jabłkiem

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s