Strona główna » Dietetyczne » Pasta z makrelą, jabłkiem i szczypiorkiem

Pasta z makrelą, jabłkiem i szczypiorkiem


pasta z makrelą i jabłkiem

Składniki:

  • 1 wędzona makrela
  • 200 g chudego twarogu
  • 1 winne jabłko
  • pęczek szczypiorku
  • łyżka jogurtu naturalnego
  • sól
  • pieprz  pasta z m i j

Rybę obieramy, oczyszczamy z ości, rozdrabniamy. Jabłko myjemy, obieramy, ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Myjemy, siekamy szczypiorek. Twaróg rozdrabniamy widelcem łączymy z makrelą, jabłkiem, szczypiorkiem, jogurtem. Całość mieszamy i doprawiamy do smaku.

Podajemy z pieczywem.

Smacznego!

 

 

PASTA Z MAK

Reklamy

8 thoughts on “Pasta z makrelą, jabłkiem i szczypiorkiem

  1. Nie dodawałam jeszcze do pasty z makreli jabłka i teraz jak przeczytałam Twój przepis to właściwie nie wiem dlaczego. Pomysł super, a śniadanie z taka pasta przepyszne. 🙂

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s