Strona główna » Przepisy » Jajka faszerowane pieczarkami

Jajka faszerowane pieczarkami


jajka z pieczarkami

Składniki:

  • 5 jajek
  • 6 pieczarek
  • pół cebuli
  • 1 łyżeczka masła
  • 1 łyżeczka majonezu
  • 1 łyżeczka musztardy
  • sól
  • pieprzjajkapiecz2

Jajka gotujemy na twardo. Obieramy ze skorupek i kroimy wzdłuż na połowę. Delikatnie wyjmujemy źółtka.

Pieczarki i cebulę myjemy, obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. Smażymy na maśle.

Usmażone pieczarki mieszamy z źółtkami, majonezem, musztardą. Doprawiamy do smaku.

Przygotowanym farszem, wypełniamy białka. Układamy na talerzu.

Smacznego!

Advertisements

2 thoughts on “Jajka faszerowane pieczarkami

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s