Strona główna » Przepisy » Pasta twarogowa z tuńczykiem

Pasta twarogowa z tuńczykiem


sniadanko

Kolejny piękny dzień:)

Dzisiaj pomysł na pyszne śniadanie. Twarogowa pasta do kanapek z tuńczykiem i szczypiorkiem.

Szybka w przygotowaniu i bardzo smaczna.

Na jednym ze zdjęć, nasz lew kanapowy – Klemens:)

Składniki:

  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 150 g sera feta
  • 250 g twarogu
  • 2 ząbki czosnku
  • pęczek szczypioru
  • 3 łyżki śmietany lub jogurtu naturalnego
  • pieprz

Twaróg mieszamy z fetą. Szczypior i czosnek, drobno siekamy. Do masy twarogowej dodajemy odsączonego tuńczyka, mieszamy z resztą składników. Doprawiamy do smaku.

Smacznego!

 

z kotem

kanapki

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s